Kuka on Sanna?

Intohimoinen matkustelija. Wannabe lumilautailija. Huilunsoittaja. Ex-palloilija ja aina alusta aloittava golffaaja.

Työelämässä tekijä, ammatiltaan digimarkkinoija, ikuinen oppija,
analytiikasta innostuja ja tuloksien tavoittelija. 

Tämä blogi syntyi halusta jäsentää ajatuksia sekä jakaa kokemuksia itselleni tärkeistä teemoista. Asiaa ammatillisesta näkökulmasta sekä tikusta, kivoja kuvia unohtamatta.

Syyskuussa 2018 alkoi Flumenia Oy:n tarina. Autan nykyaikaisen markkinoinnin suunnittelussa ja toteuttamisessa varmistaen, että asiakkaan tarpeeseen vastaavat sisällöt näkyvät sopivissa kanavissa oikeaan aikaan ja tuloksena on lisää myyntiä ja uusia asiakkaita. Flumenian verkkosivut löydät osoitteesta www.flumenia.fi

Olen nykyaikaisen markkinoinnin osaaja – olen parhaimmillani isojen kokonaisuuksien parissa, joissa yhdistyvät strateginen osaaminen, luova ja analyyttinen ajattelutapani digitaalisen markkinoinnin toteuttamisesta, ideointikyky, sisältömarkkinoinnin osaaminen sekä tekninen osaaminen. Olen toiminut asiantuntijana, markkinoinnin toteuttajana sekä kouluttajana, asiakkainani ovat olleet pk-yritykset ja eri organisaatiot kotimaan ja kansainvälisen markkinoinnin parissa.

Osaaminen: Digitaalisen markkinoinnin strategia, suunnittelu ja toteutus, sosiaalinen media, sisältömarkkinointi, sähköpostimarkkinointi, Facebookin ja erityisesti mainonnan tehokas käyttö, Instagram, Twitter, LinkedIn, Google AdWords, hakukoneoptimointi ja sosiaalisen median kampanjat ja kilpailut, Google Analytics, seuranta ja tuloksien mittaaminen. Innokkaasti oppimassa Inbound-markkinoinnin maailmaan ja HubSpotin tehokkaaseen käyttöön.

Profiilini Twitterissä Instagramissa. Laita viestiä ja verkostoidutaan LinkedInissä.

 

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: